KULL30

William Aarsland, william@bas.org, 90602366 / Espen Folgerø, ef@opaform.no, 90615713

SISTE INNSPURT

Etter de siste dagers veiledninger har vi svært høye forventninger til prosjektene deres og gleder oss til endelig gg

Viktig å folusere spesielt på tre ting frem til og med utstilling:
Prosess - inkluder det dere trenger for å fortelle om tilblivelsen av prosjektene. Selv om enkelte faser synes uviktige for dere nå så ta med noe fra alle faser. 
Bakgrunn - fremstill bakgrunn/situasjon som om en som ikke har vært der raskt kan orientere prosjektet i forhold til situasjonen. 
Snitt - vi har snakket mye om et hovedsnitt - og kommer til å snakke mye om det på GG. Dette snittet skal være like bra som det beste fra Glenn murcutt pluss noen ekstra momenter: ta med landskapet som mer enn bare en tynn strek, vær bevisst på formatet på arket slik at nok og riktig utsnitt av situasjonen blir med. A formater er ikke aktuelt. Klimasoner - vis disse (ikke som fargeblyant skravur), enten som materialitet på bakvegg, ulik sjatteringer på ark eller andre måter. Klima. Vis dette på valgfri måte (kan være alt fra en antydning til en vesentlig del av tegningen). Påkjenningen vil mest naturlig være vind for raudmælen og vidden og lys for badstue. Rediger det slik at tegningen kommuniserer en fortelling om hvordan arkitekturen formgis av eller svarer på dette. Velg ut en klimapåkjenning (nok med en pr. snitt) dersom lys- ikke nødvendig å inkludere lys fra alle åpninger i visningen - velg de som bidrar til fortellingen